Pandora Birthstones

PANDORA
BIRTHSTONES

Покажете кои сте и облечете ги вашите бои, кажете му на светот нешто за себе со помош на колекцијата приврзоци и прстени Pandora Birthstone.

Кои бои најдобро ве претставуваат?

Која е вашата боја? Додадете посебна симболика на вашиот стил со колекцијата Pandora Birthstone.Нивните специјално дизајнирани монистри, изработени во шарени нијанси несомнено ќе додадат посебна нота на секоја ваша комбинација и стил.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Кои бои најдобро ве претставуваат?

Која е вашата боја? Додадете посебна симболика на вашиот стил со колекцијата Pandora Birthstone. Нивните специјално дизајнирани монистри, изработени во шарени нијанси несомнено ќе додадат посебна нота на секоја ваша комбинација и стил.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Само за твојот роденденски месец - потсетник за тоа кои сте вие.

Дали пролетната зелена го симболизира будењето и природата или месецот август. Без разлика дали темноцрвената го претставува месецот јануари или верната љубов што ја имате кон вашето семејство, вашиот прстен ќе биде комплетен кога ќе му го додадете вашиот личен печат.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Соодветни тонови
Додавањето значење на секоја боја е неверојатно посебно.

Pandora birthstone накитот се разликува од традиционалните колекции токму по неговата издржливост. Иако парчињата од оваа колекција најчесто се направени од скапоцени камења, нивното собирање може да има големо влијание врз животната средина. Додека се стремиме да бидеме посовесни кон нашата планета, камчињата од колекцијата Pandora се направени од вештачки кристали. Дозволете ни да ве запознаеме со парчињата кои ги дизајниравме за секој месец во годината, од јануари до декември, кои можат да бидат одличен подарок или знак на внимание.

ПОГЛЕДНИ ГИ СИТЕ ПРИВРЗОЦИ

Соодветни тонови
Додавањето значење на секоја боја е неверојатно посебно.

Pandora birthstone накитот се разликува од традиционалните колекции токму по неговата издржливост. Иако парчињата од оваа колекција најчесто се направени од скапоцени камења, нивното собирање може да има големо влијание врз животната средина. Додека се стремиме да бидеме посовесни кон нашата планета, камчињата од колекцијата Pandora се направени од вештачки кристали. Дозволете ни да ве запознаеме со парчињата кои ги дизајниравме за секој месец во годината, од јануари до декември, кои можат да бидат одличен подарок или знак на внимание.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Која е вашата боја?

Внеси малку боја во твоите комбинации со нашите обетки Circle of Eternity. Овие сребрени обетки се обликувани како искривен симбол на бесконечноста и се украсени со синтетички кристал во центарот. Додади ги овие блескави обетки кои ја симболизираат вечноста во твојата колекција и освежете го твојот накит за секој ден.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Вашиот стил се рефлектира во ѕвездите

Направете го вашиот стил уште поличен со нашите приврзоци инспирирани од Хороскопските знаци. На крајот, вашиот стил ќе биде комплетен само кога на него ќе додадете свој посебен и личен печат.

ИСТРАЖИ

Слични статии