Pandora приврзоци со хороскопски знаци

PANDORA
ПРИВРЗОЦИ
СО ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ

Кој е вашиот знак?

Без разлика дали сте храбра Шкорпија или амбициозен Овен, хороскопските знаци сугерираат особини на личноста и оние необични карактеристики кои не прават тоа што сме. Најдете хороскопски знак кој одговара на вашиот датум на раѓање или датумот на раѓање на вашите најблиски, во нашата најнова колекција.

Кој е вашиот знак?

Без разлика дали сте храбра Шкорпија или амбициозен Овен, хороскопските знаци сугерираат особини на личноста и оние необични карактеристики кои не прават тоа што сме. Најдете хороскопски знак кој одговара на вашиот датум на раѓање или датумот на раѓање на вашите најблиски, во нашата најнова колекција.

Хороскопски знаци во огледало

Полиран со камења од едната и ѕвезди од другата страна, Pandora хороскопски знаци го претставува токму она што ве прави посебни. Од вкупно дванаесет хороскопски знаци, пет знаци се како слики во огледало и можат да се носат напред-назад. Совршената симетрија на Овен, Бик, Вага, Близнаци и Риби овозможува динамичен и разновиден стил.

Стилизирајте го вашиот карактер

Смело комбинирано со висечкиот привезок Pandora O или стилизиран со други приврзоци од Pandora, колекцијата Pandora Хороскопски знаци со рачно изработен сребрен финиш носи космичка енергија на секој изглед.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ ПРИВРЗОЦИ
Trenutno nema komentara

Слични статии

10.
Mar.
2023.
Универзум