ГОЛЕМИНИ НА БЕЛЕГЗИИТЕ

Водич на големини

Без разлика дали веќе ја знаете вашата големина и барате нови совети или немате идеја од каде да започнете,
овој водич ќе ви помогне да ја пронајдете совршената големина секој пат!

ОДРЕДЕТЕ ЈА ВАШАТА ГОЛЕМИНА НА ЗГЛОБОВИТЕ

Одредувањето на вистинската големина на белегзиите зависи од тоа кој тип на белегзија ќе го изберете. Секој тип на белегзија има препорака за различна големина, затоа ве покануваме да ги прочитате советите и препораките за големина за одредена белегзија што ве интересира!

Измерете го обемот на вашиот зглоб според упатствата подолу. Потоа користете го водичот за големина на белегзија за да ја одредите вашата совршена големина.

Доколку се двоумите помеѓу двете големини на белегзии, ви препорачуваме да го изберете поголемиот број.

Мерач за печатење ➝

Pandora Moments

Pandora Moments Bangle

Обем на зглобот Големина на белегзијата
13 - 14 cm 15
15 - 16 cm 17
17 - 18 cm 19
19 - 20 cm 21

Стилизирајте го со 15 до 20 приврзоци.

PANDORA MOMENTS МЕШ BANGLE

Обем на зглобот Големина на белегзија
15 - 16 cm 17
17 - 18 cm 19
19 - 20 cm 21

Стилизирајте го со 15-20 приврзоци.

PANDORA MOMENTS ОТВОРЕНА BANGLE

Обем на зглобот Големина на белегзија
13 - 14 cm 1
15 - 16 cm 2
17 - 18 cm 3
19 - 20 cm 4

Стилизирајте го со 14-18 приврзоци.

PANDORA MOMENTS BANGLE СО СИЛИКОНСКИ ПОДЕСУВАЧ

Обем на зглобот Големина на белегзијата
15 - 16 cm 1
17 - 18 cm 2
19 cm 3

Стилизирајте го со 7-10 приврзоци.

PANDORA MOMENTS МЕШАНА БЕЛЕГЗИЈА

Обем на зглобот Големина на белегзијата
15 - 16 cm 17
17 - 18 cm 19
19 - 20 cm 21

Стилизирајте го со 7-10 приврзоци.

Не го стилизирајте закопчувањето на белегзијата. Овие топчиња се подвижни и може да се откопчаат и извадат од белегзијата.

КОЖНА БЕЛЕГЗИЈА PANDORA MOMENTS

Обем на зглобот Големина на белегзијата
14 - 15 cm S1
16 - 17 cm S2
18 - 20 cm S3

Стилизирајте го со 7-9 приврзоци.

Кожата може да се опушти со текот на времето. За да ја прилагодите големината на вашиот зглоб, само движете го силиконскиот подесувач нагоре или надолу.

PANDORA MOMENTS ДВОЈНА КОЖНА БЕЛЕГЗИЈА

Обем на зглобот Големина на БЕЛЕГЗИЈА
14 - 15 cm D1
16 - 17 cm D2
18 - 20 cm D3

Стилизирајте го со 7-9 приврзоци.

Кожата може да се опушти со текот на времето.

PANDORA MOMENTS КОЖНА БЕЛЕГЗИЈА СО СИЛИКОНСКИ ПОДЕСУВАЧ

Обем на зглобот Големина на белегзијата
15 - 23 cm 2

Ова белегзија е направена во една универзална големина и е целосно флексибилна. Стилизирајте го со 5-6 приврзоци.

Кожата може да се опушти со текот на времето. За да ја прилагодите големината на вашиот зглоб, само движете го силиконскиот подесувач нагоре или надолу.

PANDORA MOMENTS БЕЛЕГЗИЈА СО СИЛИКОНСКИ ПОДЕСУВАЧ СО ЗМИСКА ПЛЕТКА

Обем на зглобот Големина на белегзија
15 - 23 cm 2

Ова белегзија е направена во една универзална големина и е целосно флексибилна. Стилизирајте го со 7-10 приврзоци.

БЕЛЕГЗИЈА PANDORA MOMENTS СО ЗМИСКА ПЛЕТКА

Обем на зглобот Големина на белегзијата
13 cm 15
14 cm 16
15 cm 17
16 cm 18
17 cm 19
18 cm 20
19 cm 21
20 cm 23

Стилизирајте го со 15-20 приврзоци.

Белегзијата може малку да се истегне (околу 1 см) по првата година од носењето - во зависност од тоа колку често ја носите и бројот на приврзоци што ги додавате.

Pandora Reflexions

PANDORA REFLEXIONS БЕЛЕГЗИЈА

Обем на зглобот Големина на белегзија
14 cm 15
15 cm 16
16 cm 17
17 cm 18
18 cm 19
19 cm 20
20 cm 21

Стилизирајте го со 10-20 приврзоци.

Pandora ME

Pandora ME БЕЛЕГЗИЈА СО ЛИНКОВИ

Обем на зглобот Големина на белегзијата
12 - 13 cm 1
14 cm 2
15 - 16 cm 3
17 - 18 cm 4
19 - 21 cm 5

Ова белегзија има 3 карики кои може да се отворат и секоја од нив може да се стилизира со 3 мини привезоци Pandora ME, со по 1 медалјон или може да се замени со карика во боја или со порака.

Ова е единствената белегзија што може да се комбинира со парчиња накит за стилизирање на Pandora ME.

ДРУГИ

ДРУГИ BANGLE БЕЛЕГЗИИ

Обем на зглобот Големина на белегзија
13 - 14 cm 1
15 - 16 cm 2
17 - 18 cm 3
 

ДРУГИ ОТВОРЕНИ BANGLE БЕЛЕГЗИИ

Обем на зглобот Големина на белегзија
13 - 14 cm 1
15 - 16 cm 2
17 - 18 cm 3
 

ДРУГИ БЕЛЕГЗИИ

Обем на зглобот Големина на белегзија
13 - 14 cm 16
15 - 16 cm 18
17 - 18 cm 20
 

ДРУГИ ОТВОРЕНИ ТВРДИ БЕЛЕГЗИИ

Обем на зглобот Големина на белегзија
14 - 17 cm 23
18 - 21 cm 25
 

ДРУГИ БЕЛЕГЗИИ СО ПЕРЛИ

Обем на зглобот Големина на белегзија
15 - 16 cm 17
17 - 18 cm 19
19 - 20 cm 21
 

ДРУГИ БЕЛЕГЗИИ СО СИЛИКОНСКИ ПОДЕСУВАЧ

Обем на зглобот Големина на белегзијата
15 - 16 cm 17
17 - 18 cm 19
19 - 20 cm 21