КАКО ДА КОМБИНИРАШ ГЕРДАН?

Кажи ја својата приказна на свој начин.
 

КАКО ДА ЈА РАСКАЖЕТЕ ВАШАТА ПРИКАЗНА ВО СЕРИЈА

КАКО ДА ГИ КОМБИНИРАТЕ ЃЕРДАНИТЕ?

Уредувањето на ланчињата претставува експериментирање, креативност и изразување на вашиот сопствен стил. Играјте со должините, текстурите и боите на металот и контрастите на смелите и нежни парчиња. Потоа додадете ѓердани и приврзоци и завршете ја вашата приказна. Погледнете го нашиот водич и дознајте како можете да ги спуштите ланчињата и да го трансформирате вашиот изглед. Изберете ги вашите омилени привезоци за ѓердани, ѓердани и чокер ланчиња и покажете ја вашата личност.

 

 

1. ИЗБЕРЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ЃЕРДАНИ

Започнете со најкраткото парче. Комбинирајте ѓердани со различни должини, текстури и бои на метал и создадете уникатен изглед. Бидете креативни и комбинирајте обемни и нежни парчиња за кул контраст.

 

 

 

 

2. ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ PANDORA O ПРИВРЗОК

Кога избирате ланчиња, време е да изберете држач за приврзоци. Нашиот приврзок во форма на срце е совршен начин да ги истакнете приказните што сакате да ги споделите со светот.

 

 

 

3. ДОДАДЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ОМИЛЕНИ ПРИВРЗОЦИ

Завршете го вашиот изглед со додавање приврзоци кои ја раскажуваат вашата приказна. Без разлика дали ги сакате поради нивниот стил, значење или и двете, комбинирајте ги и вклопете ги на начин што ќе покаже кои сте.

 

 

 

 

 

ДАЛИ ИМАТЕ ИНСПИРАЦИЈА ДА ЈА СОЗДАВАТЕ ВАШАТА ПРИКАЗНА ВО СЕРИЈА?

Започнете со истражување на понудата на ланчиња и побарајте ги оние кои одговараат на вашиот стил. Ако ви треба помош со должина, нашиот водич за големина може да ви помогне да ја пронајдете совршената должина секој пат.

 

 

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум