Premium box

КУТИИ ЗА НАКИТ
И СЕТОВИ ЗА ЧИСТЕЊЕ

Погрижете се вашите омилени парчиња накит секогаш да блескаат со нашите сетови за полирање накит, ткаенина за полирање и отворачи за белегзиите и клипсите.


Пакувањето е во согласност со еколошката одржливост

Pandora е посветена на намалување на нејзиното влијание врз животната средина. Ние се стремиме сите наши материјали да се обновливи, рециклирани или на друг начин одржливи. Затоа сме возбудени што го претставуваме нашето ново и подобрено пакување.

За онлајн нарачки, секоја нарачка ќе биде поединечно спакувана во една од кутиите на Pandora со потпис 100% рециклирана подарок кеса и опција за да напишете порака за подарок.

Помалку пластика

Ја отстрануваме целата пластика од нашите кеси за транспорт и ја намалуваме пластичната содржина на нашите нови кутии за накит за 75%. Целата хартија во нашите кеси и кутии е FSC сертифицирана, што значи дека доаѓа од добро управувани шуми или е рециклирана.

Пониски емисии на јаглерод

Без компромиси во однос на квалитетот, новите елегантни дизајни на кутии се направени со помалку материјал, што ги прави полесни за рециклирање. Новиот дизајн резултира со 60% помалку емисии на стакленички гасови во споредба со нашите претходни верзии на кутии за накит.

Рециклирајте го вашето пакување

Придружете ни се во намалувањето на нашето влијание врз нашата планета со повторна употреба или рециклирање на вашата хартиена амбалажа секогаш кога е можно. Заедно можеме да направиме разлика.

ПРЕМИУМ ПАКУВАЊЕ

Направете го вашиот подарок уште поспецијален.

За да го подобриме искуството за давање подароци, оваа година го воведуваме нашиот нов концепт на Premium Gift. Нудиме розови и бели кутии за подароци по достапни цени. Кутијата се состои од панделка и подарок картичка за порака до саканата личност. Дизајнот е флексибилен и лесно овозможува промени на картичката и панделката во зависност од годишните времиња. На видеата можете да видите како се склопуваат кутиите, со мала кутија и голема кутија во кутијата за подароци.

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум