Плаќање

Кога избирате начин на наплата со картичка , на Вашата сметка се резервираат парични средства  во износот на вашата нарачка. Наплатата се извршува штом се потврди достапноста  на производите. Доколку не е возможно да се изврши испорака на нарачката, Вашите средства ќе бидат ослободени.

Производите на нашиот сајт можат да се нарачаат на неколку начини.
Првиот начин е порачување на производите директно на самиот сајт. Доколку не сте регистрирани, ќе треба прво да направите регистрација. Кога успешно ќе се регистрирате, на Вашиот меил ќе Ви пристигне потврда за регистрација.После тоа, со едноставно додавање на производите во Вашата корпа и следење на сите чекори ја завршувате нарачката. На маилот кој сте го употребиле при регистрација ќе Ви пристигне порака за потврда на нарачка , со соодветен ID број, со што се потврдува дека добро сте ги следеле сите чекори за пласирање на нарачката.

Вториот начин е со испраќање на е-маил порака со Вашата нарачка на info@pandorashop.mk  Во тој случај , Ве молиме да ни ги испратите сите потребни податоци , за да можеме да ја реализираме Вашата нарачка:

  • Шифра на производите
  • Големина
  • Име и презиме на примателот
  • Адреса за испорака
  • Мобилен контакт телефон

Постојат три начини на плаќање:

- плаќање при примање на пратка, при самото превземање на пратката од курирската служба, што подразбира наплата исклучиво во кеш.
- Плаќање со платежни картички  Maestro, MasterCard, Visa
- Со уплаќање на уплатница, при што нарачката ја испраќаме после евидентирање на уплатата.
- Плаќање на 3 рати со 0% камата и без скриени трошоци прекy IutePay