11. 5. 2023.

 

My First Pandora промоција

 

Одлука за заедничка понуда на производи.

 

28. 4. 2023.

 

Почитувани купувачи,

 

Заради претстојните празници, Ве известуваме дека нарачките креирани од 28. 4. 2023 - 1. 5. 2023. ќе бидат обработени и испратени на 2. 5. 2023.

 

За сите прашања и статус на нарачки можете да нѝ пишете на info@pandorashop.mk.

 

6. 2. 2023.

 

За интернет нарачките и продажба на далечина преку интернет продавницата – Подружница ИНТЕРНЕТ ПРОДАВНИЦА ПАНДОРА се одобрува заедничка продажба на производи од продажниот асортиман на накит “Пандора”, така што со купување на било кои производи од продажниот асортиман на накит “Пандора” со вкупна продажна цена од 7.000,00 денари или повеќе на една фискална сметка се добива можност купувачот да купи еден „Пандора“ приврзок со шифра на артикл 791282 за 1,00 денар.

Артиклите продадени согласно оваа  понуда не може да се комбинираат со други понуди и промоции.

Во случај на замена на производите продадени согласно оваа заедничка понуда за други производи чија продажна цена не надминува 7.000,00 денари или враќање на производ, купувачот го губи правото на купување на „Пандора“ приврзок со шифра на артикл 791282 за 1,00 денар и истиот е задолжен да го врати.

Продажбата на производи согласно оваа одлука ќе трае од 6. 2. 2022. година до 8. 2. 2023. година