КАКО СТИЛИЗИРАШ ОБЕТКИ?

Изразете го вашиот стил со помош на обетки.
 

ИСКАЖЕТЕ ГО ВАШИОТ СТИЛ СО ОБЕТКИ

Како да ги комбинирате обетките?

Стилот на обетките зависи од тоа што сакате. Без разлика дали се работи за секојдневен стил или нешто погламурозно, можете да се изразите играјќи си со пропорциите и збогатувајќи ја комбинацијата. Следете го нашиот чекор-по-чекор водич и создадете нешто уникатно ваше. Изберете ги вашите омилени парчиња од богатата понуда на обетки, прстени, висечки обетки и украси за ушната школка.

 

 

1. ИЗБЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ СТИЛ НА ОБЕТКИ

Размислете кои обетки најмногу ви се допаѓаат или изберете нешто што ја истакнува вашата модна комбинација. Изберете обетки, обетки алки или разновидни украси за ушната школка.

 

 

 

 

2. КРЕИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ИЗГЛЕД

Нижете обетки со иста боја на метал за секојдневен стил или комбинирајте различни бои на метали за да го покажете вашето расположение.

 

 

 

3. ОДЛУЧЕТЕ СЕ ЗА ПОСМЕЛИ ИЗРАЗНИ ОБЕТКИ

Збогатете го вашиот стил и заменете ги помалите парчиња со поголеми, експресивни обетки. Експериментирајте со пропорции и текстури и создадете уникатен стил.

 

 

 

 

 

ДАЛИ ИМАТЕ ИНСПИРАЦИЈА ДА ГО СОЗДАВАТЕ ВАШИОТ СТИЛ?

Стајлирањето на обетките е играње и забава со различни типови, текстури и пропорции. Нема точно или погрешно. Ова е она што најмногу ви се допаѓа и одговара на вашиот стил.

 

 

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум