Pandora колекции

Најдете го совршениот накит за вас

PANDORA КОЛЕКЦИИ

Pandora
Moments

Погледни

Личен потсетник на луѓето, страстите, спомените и соништата кои ви даваат сила, оваа колекција е посветена на модерниот начин на раскажување.

 

Pandora Timeless

Вечна, елегантна и разноврсна колекција со блескави камења во центарот на парчето, за оние кои ве сакаат и оние кои ги сакаате.

Pandora Signature

Дефинирајте го вашиот препознатлив стил со едноставен, софистициран и впечатлив накит - креации што ги заслужувате.

Pandora ME

Не се оправдувајте, бидете храбри, бидете слободни. Изразете ја вашата креативност и креирајте го вашиот стил со накит што кажува нешто за секоја ваша страна.

Disney x Pandora

Благодарение на колекцијата Disney x Pandora, соништата навистина се остваруваат. Носете ги вашите омилени приказни, соберете ги омилените херои на Disney и доживејте ги омилените моменти - сè што ќе посака вашето срце ќе го најдете овде.

Marvel x Pandora

Запознајте група на неверојатни ликови кои се собраа да станат нешто повеќе во колекцијата Marvel x Pandora. Соберете го тимот од вашите соништа и покажете му на светот што е важно за вас.

Game of Thrones x Pandora

Забавувај се создавајќи го твојот изглед и собери ги твоите омилени ликови и симболи од Game of Thrones x Pandora. Измешај и комбинирај ги приврзоците со Deanerys, Мајката на змејовите и нејзините змејови или спој приврзоци Sansu Stark северно инспирирани. Започни нова авантура со накит кој ги симболизира твоите вредности.