KAKO ПЕРСОНАЛИЗИРАЈ БЕЛЕГЗИЈА?

Кажи ја својата приказна со помош на привезоци.
 

НАПРАВИ ЈА ТВОЈАТА БЕЛЕГЗИЈА

Привезоци кои носат промени

Кога на одбраната Pandora белегзија ќе ги ставиш приврзоците кои ги сакаш, со симболи креираш приказна која ја изразува твојата личност, твоите спомени и твојот стил. Најди инспирација во нашиот едноставен водич за создавање белегзија која е само твоја:

 

 

1. ОДБЕРИ БЕЛЕГЗИЈА

Прво избери белегзија која ти се допаѓа. Тоа е првиот најважен чекор за креирање на твојата уникатна белегзија. Не можеш да одлучиш која големина ти е соодветна? Благодарение на нашиот водич за големини ќе направиш вистински избор секој пат.

 

 

 

 

2. ДОДАЈ ГИ ОМИЛЕНИТЕ ПРИВРЗОЦИ

Сега е време да ги додадеш твоите омилени приврзоци и да покажеш која си. Одбери парчиња според нивното значење и стил. Најважно е да ја покажеш твојата личност и твоите спомени секогаш да се со тебе.

 

 

 

3. ДОПОЛНИ ЈА СО КЛИПСИ И СИГУРНОСНО

Последниот чекор е да додадеш клипси за да ги одвоиш приврзоците, да ги истакнеш омилените парчиња и да и дадеш стабилност на твојата белегзија. На крај, дополни ја твојата приказна со сигурносно синџирче. Со овој завршен чекор, ќе можеш полесно да ја отвориш и затвориш белегзијата, но и да ги зачуваш твоите спомени.

 

 

 

 

 

КАКО ЌЕ ЈА РАСКАЖЕШ ТВОЈАТА ПРИКАЗНА?

Најди инспирација во нашите предлози за комбинации на Pandora приврзоци и раскажи ја твојата уникатна приказна.

 

 

Слични статии