Pandora & Iute

Во соработка со Иуте Македонија, подготвивме специјална акција!

Со купување на производи во износ еднаков или поголем од  5.500 денари преку опцијата за плаќање со Iute на 3 рати и со 0% трошоци, Вашата сметка ќе биде намалена за 1.000 денари.

 

Како да добиете попуст од 1000 денари при купувањето:

  1. Изберете сè што сакате на веб-страницата на Pandora и додајте го во вашата кошничка за купување
  2. Доколку вредноста на кошницата е еднаков или поголем од 5.500,00 денари изберете iute како опција за плаќање
  3. Вашиот попуст ќе се примени автоматски
  4. Купете сега и плаќајте подоцна при купување на 3 рати со 0% трошоци

 

Само од 18.03. до 24.03. на онлајн продавницата www.pandorashop.mk

 

Слични статии

02.
Feb.
2024.
Универзум
26.
Jan.
2024.
Универзум