Zaboravljena lozinka

Resetujte lozinku

Доколку сакате да купите од нашата веб страница, немора да бидете регистрирани, меѓутоа ако сакате на направите своја ЛИСТА НА ЖЕЛБИ мора да се регистрирате. Регистрацијата исто така ви овозможува полесно и побрзо правење на нарачка - неморате при секоја нарачка да ги пополнувате податоците за испорака на робата. При повторни посети на нашиот веб сајт, доволно е да се пријавите, со кликот на полето Пријавете се во горниот десен агол. Сите регистрирани корисници имаат повеќе бенефиции во однос на не-регистираните ( на пример побрзо и полесно порачување, чување на омилени производи, информации за намаленија и сл )