Плаќање
31.08.2020.

Доколку мојата нарачка е откажана, а плаќањето беше извршено со картичка, кога ќе ми бидат вратени парите?

Кога избирате начин на наплата со картичка , на Вашата сметка се резервираат парични средства  во износот на вашата нарачка. Наплатата се извршува штом се потврди достапноста  на производите. Доколку не е возможно да се изврши испорака на нарачката, Вашите средства ќе бидат ослободени.