Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Плаќање
31.08.2020.

Кои начини на плаќање се достапни?

Постојат три начини на плаќање:

- плаќање при примање на пратка, при самото превземање на пратката од курирската служба, што подразбира наплата исклучиво во кеш.
- Плаќање со платежни картички  Maestro, MasterCard, Visa
- Со уплаќање на уплатница, при што нарачката ја испраќаме после евидентирање на уплатата.

Trenutno nema komentara