Нарачки

Секако! Потребно е само при креирање на нарачката да нагласите дека станува збор за подарок, а ние со задоволство ќе го спакуваме за Вас.

Нарачката можете да ја откажете во период од 30 минути после моментот на нарачувањето.
Нарачката може да ја откажете со испраќање на  е-маил порака на info@pandorashop.mk

string(0) ""
string(0) ""