Моја прва Pandora!

 

МОЈА ПРВА PANDORA

Избери ја единствената акција - Моја прва Pandora!  
Купи белегзија со шифра 590702HV Pandora Moments и кои било две Pandora Moments копчиња и ќе оствариш право за купување на безбедносно синџирче со шифра 791088 по цена од само 1 денар!  
Акцијата трае од 15.05. до 15.06. само во нашите малопродажни објекти ( види ги сите локации ) и на нашата онлајн продавница!  
Започни ја својата единствена приказна!

ОДБЕРИ БЕЛЕГЗИЈА

Не си сигурен за големината? Погледни го нашиот водич за големини на белегзии.

 

ИЗБЕРИ ДВЕ КЛИПСИ

 

 

Твоето безбедносно синџирче те чека во кошничката за 1 денар!

 

 

Ostali komentari

 • I love you

  28.05.2023. 19:48
 • Прекрасни производи

  28.05.2023. 03:01
 • Akcija za prva

  27.05.2023. 19:46
 • Blagodaram pandora.

  27.05.2023. 14:56
 • :)

  27.05.2023. 14:53
 • Omileni mi se

  21.05.2023. 07:01
 • Fala vi ♥️♥️♥️

  20.05.2023. 05:47
 • Za 1denar?

  15.05.2023. 21:17

Слични статии