Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Pandora Brightstones

PANDORA
BIRTHSTONES

Покажете кои сте и облечете ги вашите бои, кажете му на светот нешто за себе со помош на колекцијата приврзоци и прстени Pandora Birthstone.

Кои бои најдобро ве претставуваат?

Koja je tvoja boja? Dodaj posebnu simboliku svom stilu sa Pandora Birthstone kolekcijom. Njihove posebno dizajnirane perle izrađene u šarenim nijansama će nesumnjihvo dodati posebnu notu svakoj tvojoj kombinaciji i stilu. Нивните специјално дизајнирани монистри, изработени во шарени нијанси несомнено ќе додадат посебна нота на секоја ваша комбинација и стил.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Кои бои најдобро ве претставуваат?

Koja je tvoja boja? Dodaj posebnu simboliku svom stilu sa Pandora Birthstone kolekcijom. Njihove posebno dizajnirane perle izrađene u šarenim nijansama će nesumnjihvo dodati posebnu notu svakoj tvojoj kombinaciji i stilu. Нивните специјално дизајнирани монистри, изработени во шарени нијанси несомнено ќе додадат посебна нота на секоја ваша комбинација и стил.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Само за твојот роденденски месец - потсетник за тоа кои сте вие.

Дали пролетната зелена го симболизира будењето и природата или месецот август. Без разлика дали темноцрвената го претставува месецот јануари или верната љубов што ја имате кон вашето семејство, вашиот прстен ќе биде комплетен кога ќе му го додадете вашиот личен печат.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Соодветни тонови
Додавањето значење на секоја боја е неверојатно посебно.

Pandora birthstone накитот се разликува од традиционалните колекции токму по неговата издржливост. Иако парчињата од оваа колекција најчесто се направени од скапоцени камења, нивното собирање може да има големо влијание врз животната средина. Додека се стремиме да бидеме посовесни кон нашата планета, камчињата од колекцијата Pandora се направени од вештачки кристали. Дозволете ни да ве запознаеме со парчињата кои ги дизајниравме за секој месец во годината, од јануари до декември, кои можат да бидат одличен подарок или знак на внимание.

ПОГЛЕДНИ ГИ СИТЕ ПРИВРЗОЦИ

Соодветни тонови
Додавањето значење на секоја боја е неверојатно посебно.

Pandora birthstone накитот се разликува од традиционалните колекции токму по неговата издржливост. Иако парчињата од оваа колекција најчесто се направени од скапоцени камења, нивното собирање може да има големо влијание врз животната средина. Додека се стремиме да бидеме посовесни кон нашата планета, камчињата од колекцијата Pandora се направени од вештачки кристали. Дозволете ни да ве запознаеме со парчињата кои ги дизајниравме за секој месец во годината, од јануари до декември, кои можат да бидат одличен подарок или знак на внимание.

ПОГЛЕДНИ ГИ ПРОИЗВОДИТЕ

Вашиот стил се рефлектира во ѕвездите

Направете го вашиот стил уште поличен со нашите приврзоци инспирирани од Хороскопските знаци. На крајот, вашиот стил ќе биде комплетен само кога на него ќе додадете свој посебен и личен печат.

ИСТРАЖИ
Trenutno nema komentara

Слични статии