My first PANDORA promo

MY FIRST PANDORA

Избери ја единствената акција - Моја прва Pandora! Купи белегзија со шифра 590702HV Pandora Moments и кои било две Pandora Moments копчиња и ќе оствариш право за купување на безбедносно синџирче со шифра 791088 по цена од само 1 денар!
Акцијата трае од 01.11. до 30.11. само во нашите малопродажни објекти и на нашата онлајн продавница!
Започни ја својата единствена приказна!

 

НАПРАВИ СВОЈА КОМБИНАЦИЈА

Слични статии