Рекламација, замена и враќање на производите

За жал, производите кои се купени преку нашата online продавница не можат да се заменат или рекламираат во нашите продажни салони. Можете да направите замена на начинот утврден ТУКА, а реклмација на начинот утврден ТУКА. Контактирајте нѐ со испраќање е-маил порака на: info@pandorashop.mk

Вашата нарачка може да биде откажана поради неколку од следниве причини:

  • Производот повеќе го нема на залиха
  • Наплата од Вашата нарачка не е реализирана:

Плаќање со картичка - Уплатата за Вашата нарачка не е успешно извршена.

Како купувач, Вие имате право да се повлечете од договорот склучен од далечина или од договорот склучен надвор од деловните простории, односно да ја вратите стоката што не Ви одговара во рок од четиринаесет (14) дена од денот на прифаќањето на испораката. При откажување купувачот може, но не мора да ги наведе причините за откажување

Контактирајте нѐ со испраќање на е-маил порака на: info@pandorashop.mk за да се изврши евидентирање на Вашето барање.       

Враќањето на производите мора да биде во исправна и некористена состојба, во оригиналното неоштетено пакување, заедно со оригиналната сметка и пополнет формулар за враќање кој можете да го преземете овде.

Производите заедно со останатата документација треба да ги испратите на следнава адреса:

СФ1 Клипс Дооел – продавница Pandora
Улица Маршал Тито бр. 45
1000 Скопје

Компанијата е должна најдоцна во рок од 15 дена од примањето на изјавата за враќање на нарачката, без одложување, да го врати целиот износ кој потрошувачот го платил при пласирање на нарачката.

Доколку при отворање на нарачката забележите дека испорачаниот производ не одговара со нарачаниот производ или податоците на сметката не се точни, Ве молиме во рок од 24 часа од примањето на нарачката да не контактирате на e-маил адресата: info@pandorashop.mk

Ако на купениот производ се појават одредени недостатоци, имате право на рекламација во период од 6 месеци од датумот на издавање на фискалната сметка.

За да се евидентира Вашето барање за рекламација, треба да пополните формулар за рекламација кој ќе го испратите на е-маил: info@pandorashop.mk

Одговор на Вашата рекламација ќе добиете во рок од 30 дена од примањето на рекламацијата и ќе бидете известени за понатамошната процедура.