Универзум
03.09.2020.

Voices of Pandora

Нешто за Вас веќе 20 години

Ја славиме Pandora Moments белегзијата за приврзоци славејќи Ве Вас како наш глас. Веќе 20 години ги собирате нашите приврзоци за да раскажете нешто за себе. Придружете ни се и поделете ја со нас приказната за сите први искуства кои ги паметите во животот. Првиот бакнеж, првата љубов, првиот голем успех, првиот момент што ви го сменил животот, можеби дури и првиот губиток....споменот кој е поврзан со Вашиот омилен приврзок

Бидете наш глас, еве како

Споделете ја својата приказна за првото искуство за паметење од својот живот кое е поврзано за Вашиот омилен Pandora приврзок или Pandora Moments белегзијата за приврзоци. Поставете ја својата слика тука или на Instagram и додајте го хаштагот #VoicesofPandora и @theofficialpandora во текстот и можеби ќе Ве претставиме!

 

 

Мои мигови, мои спомени со Pandora супер фановите

Жените од целиот свет се заљубени во својата Pandora Moments  белегзија за приврзоци и идејата своите скапоцени спомени да ги носат на рака. Тука откријте зошто

 

 

Видено со нивни очи

Инспиративните жени во Вашиот дел од светот исто така учествуваат во акцијата Voices of Pandora. Откријте ги првите искуства за паметење на кои ги потсетуваат нивните омилени приврзоци.

Слични статии

02.
Feb.
2024.
Универзум
26.
Jan.
2024.
Универзум