Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Универзум
02.10.2020.

Откријте го приврзокот Дете

 

Откријте го Дете од филмот The Mandalorian

Иако е многу малечко, Дете од Disney + серијалот The Mandalorian во себе ја има моќта на Силата. Додека ја открива галаксијата, тоа учи колкава моќ носи доброто со себе.

 

Носете ја приказната на Star Wars™

Изразете ја својата љубов кон серијалот Star Wars™ и познатиот јунак Дете и направете комбинација на накит со која ќе покажете на чија страна сте Вие. Благодарение на приврзокот Дете на ѓердан или комбинација на другите легендарни јунаци на Star Wars™ белегзијата , Силата секогаш ќе биде блиску до Вашето срце.

Courtesy of Lucasfilm – Mandalorian 101, 102, 104 and 105

 

 

Trenutno nema komentara

Слични статии

10.
Mar.
2023.
Универзум