Iron Man

 

Можеби сте слушнале за мене...

Iron Man, high-tech гениј на Marvel лигата на суперхерои. Милијардерот Toni Stark преку ден и херој во неверојатен оклоп ноќе, Iron Man ја користи својата моќ на страната на доброто, во својата мисија да го заштити светот.

 

 

 

Изберете ја иднината

Toni Stark, неочекуван херој, станува Iron Man со комбинирање на моќта на технологијата и самодовербата, докажувајќи дека сè е можно. Вооружен со својот легендарен црвен костум и врвна технологија, Iron Man вети дека ќе се бори за она што е правилно - во нашиот универзум и пошироко.

Импресивна фигура со 14k позлата

Костумот по кој е препознатлив Iron Man се карактеризира со светло црвен емајл , додека два блескави камења ја рефлектираат светлината низ целата галаксија. На шлемот е изгравирано пораката „НАЈДЕТЕ ЈА СВОЈАТА МОЌ“ како потсетник дека сите сме способни за неверојатни подвизи.

Пробајте се во видео игра и спасете го универзумот

Отворете ја играта

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум