Thor

 

Зголемете го громот со помош на неговиот чекан

Тој се изрази со Мјолнир, непобедливиот чекан што го носеше Thor. Само достојните можат да ја користат неговата моќ, да го бранат Asgard и да се борат против злото во целиот универзум.

 

 

 

За Asgard

Thor го носи својот чекан како владетел на Асгард и богот на громот. Тоа е битка која се одвива во просторот и времето, но едно е секогаш исто: треба да бидеш достоен за да можеш да носиш чекан.

Рачно доработен од сребро

Детали од спирален емајл, автентични гребнатини и антички симболи му вдадоа живот на Mjolniru, а пораката „Достојно“ изгравирана на страната на чеканот е потсетник за тоа кој може да биде достоен за неговата моќ.

Пробајте се во видео игра и спасете го универзумот

Отворете ја играта

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум