Thanos

 

Совршено избалансиран, се е на свое место

Соберете ги најмоќните сили во универзумот: Камењата на бесконечноста. Поединечно, шесте камења ги претставуваат 6-те клучни елементи на постоењето. Заедно, тие ја комплетираат Infinity Gauntlet, ставка дизајнирана да ја црпи моќта на сите камења во исто време. Искористете ја најмоќната сила во универзумот со нашата колекција со позлата од 14 k - совршено избалансирани парчиња накит, како што треба да биде сè.

 

 

 

Искористете ја моќта

Секој камен на бесконечноста го претставува основниот елемент на животот: простор, реалност, моќ, душа, ум и време. Со векови, камењата се посакувани од сите кои сакаат врвна моќ. Танос успеа да ги собере сите заедно како својата Infinity Gauntlet, која може да уништи цели популации во еден потег. Соберете камења и владејте со универзумот.

Владеј со Snape

Infinity камењата се претставени со синтетички камења во комбинација од 3 нови стилови. Вклучувајќи ја неверојатно реалистичната Infinity Gauntlet, рачно доработена со 14k позлата. Тие се најсилната сила во универзумот, но само кога се заедно. Соберете ги сите и чувајте ги кај вас.

Пробајте се во видео игра и спасете го универзумот

Отворете ја играта

Слични статии

02.
Feb.
2024.
Универзум
26.
Jan.
2024.
Универзум