Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Hulk

 

Ова е Hulk

Барате силно, но чувствително момче? Прифатете ги многуте страни што ги имаме сите и изберете го двојниот херој на Марвел, Hulk. Ослободете го големиот човек и донесете на вашиот тим натчовечка сила и став.

 

 

 

Неверојатен. Непобедлив. Моќен.

Hulk се враќа на гама зраците во реалноста откако мирниот научник Brus Baner случајно бил изложен на експериментално зрачење. Baner се обиде да најде начин да ја поништи својата мутација, но на крајот ја прифати својата нова страна како своја моќ. Кога е испровоциран, Baner се претвора во неговото силно алтер его и му покажува на светот херој со епски размери.

Ослободено чудовиште од автентични детали

Бојата по која е препознатлив Hulk е создадена со рачно нанесен зелен емајл на сребреното тело. На задната страна е изгравирано „HULK SMASH!“, неговиот заштитен знак слоган.

Пробајте се во видео игра и спасете го универзумот

Отворете ја играта
Trenutno nema komentara

Слични статии

10.
Mar.
2023.
Универзум