Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Black Panther

 

Запознајте го херојот Black Panther

Владетел на земјата Wakanda и заштитник на својот народ, Black Panther секогаш ќе го брани своето кралство. Неговата мисија е тивка, но неговата моќ е голема. Кралот воин на Марвел ја цени лојалноста и традицијата, но знае дека ако сака Wakanda да биде безбедна, мора да се бори за целиот свет.

 

 

 

Изберете лојалност

Black Panther ги следи стапките на своите предци, поранешни владетели и заштитници на тајното африканско кралство Wakanda. Користејќи натчовечка сила и моќна технологија, Black Panther мора да се бори против различни сили и да ги заштити своите луѓе и остатокот од светот од опасност.

Брилијантен крал воин

Рачно нанесениот црн емајл и сребрените линии претставуваат фини детали на оделото на овој силен херој, додека клекнал во неговата препознатлива позиција на почит. На кацигата е врежана пораката „Wakanda Forever“како потсетник за што се бори.

Пробајте се во видео игра и спасете го универзумот

Отворете ја играта
Trenutno nema komentara

Слични статии

16.
Mar.
2022.
Универзум
14.
Mar.
2022.
Универзум
14.
Mar.
2022.
Универзум
14.
Mar.
2022.
Универзум
14.
Mar.
2022.
Универзум
25.
Feb.
2022.
Универзум