Marvel x Pandora

Завршете ја вашата мисија

Запознајте група на неверојатни ликови кои се собраа да станат нешто повеќе во колекцијата Marvel x Pandora. Соберете го тимот од вашите соништа и покажете му на светот што е важно за вас.

 

 

 

Јас сум Iron Man

Додадете ме во вашиот тим од соништата и зајакнете ја енергијата на вашата комбинација со овој Avenger во оклоп.

ИСТРАЖИ

 

 

 

 

Black Panther

Wakanda засекогаш!

ИСТРАЖИ

 

 

 

 

Thor

Дали сте достојни?

ИСТРАЖИ

 

 

 

 

Captain America

Се пријавувам на должност!

ИСТРАЖИ

 

 

 

 

Камења на бесконечноста

SСоберете ги камењата на бесконечноста

ИСТРАЖИ

 

 

 

 

Black Widow

Скриен Avenger

ИСТРАЖИ

 

 

 

 

Неверојатен Hulk

Hulk smash

ИСТРАЖИ

 

 

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум