Универзум
25.05.2022.

Стилизирај ја твојата летна приказна

Како да стилизираш летни белегзии


Додади океански шум на твојата комбинации. Комбинирај ткаени текстури и Мурано стакло со приврзоци инспирирани од патувањето и природата и експериментирајте со белегзии за уште посилен ефект.

 

Истражи ги белегзии и приврзоците

 

Како да стилизираш летни ѓердани


Истражувај повеќеслојни комбинации и зголеми ја температурата. Додај во твојот ѓердан или приврзок Pandora O тропски приврзоци и приврзоци за ѓердани или парчиња инспирирани од патувањето.

Истражи ѓердани, и приврзоци за ѓердани

 

 

Направи креативни летни комбинации

 


Од приврзоци до привезоци, експериментирај со нови начини за носење летни приврзоци на приврзоците за ѓердан Pandora Moments.

 

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум