Универзум
25.05.2022.

За секој жанр, за секое ваше јас

Pandora Me - For every me Pandora Me - For every me

За секој жанр, за секое ваше јас

Најдете инспирација во летните комбинации со нашиот Pandora ME колектив. Без разлика дали вашиот фестивалски стил е храбар, гламурозен, намален, гранџ или инспириран од Y2K, побарајте стилски идеи со членовите на нашиот тим и пронајдете креативност во бескрајно приспособливите парчиња од колекцијата Pandora ME.

Преземете го распоредот на Addison

„Моето лето, мојот стил.“ За Addison Rae, брилијантноста на фестивалот се состои од уникатни комбинации со посебен зачин и одржување на свежина преку експериментирање со накит со карики .

Преземете ја комбинацијата на Charli

„Сакам големи и смели парчиња.“ Мантрата за фестивалскиот стил на Charli XCX е повеќе - повеќе. Погледнете како доминира на сцената благодарение на неговиот препознатлив максималистички стил.

Преземете Donté look

„Покажи, стилизирај, повтори.“ Donté Colley има креативност која не познава граници. Сака да ги освежува своите летни комбинации со менување на колоритни стилски детали кои ги отсликуваат неговите омилени песни.

Преземете го изгледот на Cecilia

„Слободна да бидам јас.“ Кога ќе дојде сезоната на фестивали, Cecilia Cantarano ја подига својата креативност до максимум и си игра со своите комбинации во склад со омилената плејлиста.

Добијте ја комбинацијата Bea

„Краки и стихови за деновите.“ За време на летната фестивалска сезона, Beabadoobee сака да внесува стихови во нејзиниот изглед со привлечни прстени и медалјони кои ја покажуваат нејзината љубов кон музиката.

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум