Pandora за UNICEF

ПРИВРЗОЦИ ЗА
ПРОМЕНА

Дај им шанса на децата да напредуваат

Цветовите можат да растат дури и во средина што не влева надеж. Со оглед на времето, белегзијата грижата и можностите, секој може да процвета и да го достигне својот целосен потенцијал.

Покажи ја твојата поддршка на Светскиот ден на детето со приврзоци за промена и помогни му на UNICEF да му овозможи на секое дете не само да преживее, туку и да напредува.

Учи, расти, сакај.

Нашиот нов Pandora приврзок UNICEF во лимитирано издание е посветен на потенцијалот на секој млад човек, со расцутен цветен мотив и ѕвездести кристали во центарот, кои го симболизираат постигнувањето светла иднина. „Фактот што ѕвездата сјае толку силно во мракот и претставува достигнување нови височини, ја направи оваа форма совршена за каменот. Овој цвет речиси процвета на небото за да стане она што треба да биде”. А. Филипо Фикарели и Франческо Терзо, потпретседатели на креативни директори, Pandora.

Поддржи ги младите

Накит кој прави разлика

Подеднакво важни и посебни, 15 евра од вашиот цвет Charms for change ќе бидат донирани за програмите на UNICEF ширум светот кои им даваат можност на децата да напредуваат. Заедно можеме да го поддржиме UNICEF да развие свет во кој децата ќе можат да напредуваат со надеж за посветла иднина.

За колекцијата Pandora UNICEF


Ова специјално партнерство им овозможува на љубителите на накитот Pandora да ја покажат својата поддршка за UNICEF и неговата работа за да се осигура дека секое дете преживува и напредува. Заедно, ги поддржуваме децата од целиот свет да го добијат образованието што го заслужуваат и да се подготват за посветла иднина, па да продолжиме да даваме. Еден приврзок може да плати за: 6 училишни чанти, 500 моливи или 10 вежбанки за училница.

Поддржи ги младите: за секој Pandora приврзок UNICEF продаден помеѓу 29 септември 2022 година и 2 јануари 2023 година, Pandora ќе донира 15 евра од продажната цена од приврзок за работата на UNICEF за деца и млади, вклучувајќи образование, родова еднаквост, свесност за правата , програми за лично зајакнување и граѓански ангажман.

UNICEF не поддржува ниту една компанија, бренд, производ или услуга.

Користените слики поседуваат лиценца за комерцијална упортеба . Децата претставени во филмот не се корисници на програмите на UNICEF. 

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум