Game of Thrones x Pandora

Собери го твојот пат до Westeros

Dracarys! Valar Morghulis! North remembers! Winter is comming! Hodor! The king in the north!

Избери приврзок со твојот омилен јунак од Играта на троновите или можеби омилениот на сите - Железниот трон. Направи комбинација на приврзоци од популарната серија и носи дел од Вестерос со себе!

Никогаш немој да заборавиш што си. Остатокот од светот сигурно нема. Носи го како штит и никогаш нема да можат да го користат против тебе!“ – Tirion Lanister

ВИДИ ПОВЕЌЕ
spiderman_web

Слични статии

02.
Feb.
2024.
Универзум
26.
Jan.
2024.
Универзум