BE LOVE

*ИЗБЕРИ ЉУБОВ

Љубовта е повеќе од еден ден на календарот или потпис на писмо. Таа е поголема и полична од тоа. Љубовта започнува со Вас. Таа е во сè што правите. Вие ја претставувате љубовта, Вие ја живеете. Емитувајте ја. Започнете ја. Прифатете ја. Очекувајте ја. Бидете љубов.

Хале и Клои Бејли

Родени сакани

„Дефинитивно би рекла дека мојот BE LOVE модел е мојата сестра. И кога ќе паднеш од карпа, таа е тука да те фати.“

 

Хале и Клои носат…

 

 

Џослин Корона

Живејте со самодоверба

„BE LOVE може да направи да се чувствувате како да сте во океанот, толку безбедно. Но, во исто време, толку ранливи.”

 

Џослин носи…

 

 

Саша Пивоварова

Бидете инспирација секој ден

„Најважната работа во животот е љубовта. Не можете да стигнете никаде ако не сакате.”

 

Саша носи …

 

 

Хале Бејли

Водете се со срце

„Безусловна, бесконечна љубов... Нешто што никогаш не завршува, за што знаеш дека е секогаш тука. Несомнено.“

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

 

Taрa

Допри го светот

„Мислам дека најдобриот начин да шириш љубов меѓу луѓето е да не се плашиш да бидеш свој. Делата зборуваат повеќе од зборовите.”

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

 

Салем, Џослин и Тара

Бидете тука еден за друг

„Мојот BE LOVE јазик е дефинитивно физичка наклонетост. Начинот на кој ги гушкам моите пријатели, моите луѓе кои се секогаш околу мене - јас сум многу љубезна и топла... Ми треба барем една прегратка дневно”, Џослин Корона

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

 

 

 

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум