Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Универзум
14.02.2020.

Водич за комбинирање белегзии

 

Комбинирајте ги своите белегзии и приврзоци

Стилизирањето белегзии, тврди белегзии и приврзоци на различни начини му дава нов изглед на Вашиот накит. На тенките тврди белегзии додадете им меш белегзии со приврзоци и комбинирајте ги со парчиња во различни метали играјќи си со контрасти.

 

 

Освежете ја својата комбинација

Вклопете ја со детали од различни метали или со парчиња во различни бои. Истакнете ја својата комбинација белегзии со усогласување парчиња накит кои се нишаат со секое Ваше движење и парчиња накит кои ѝ прилегаат на Вашата рака.

 

 

Trenutno nema komentara

Слични статии

29.
Nov.
2022.
Универзум
29.
Nov.
2022.
Универзум