Универзум
17.02.2020.

Ѓердани кои се носат со љубов

Комбинирајте ѓердани

Ако на Вашата модна комбинација ѝ недостигаат финеси, тогаш нижењето повеќе ѓердани е секогаш добра идеја. Започнете одозгора со ѓердан-чокер и додавајте слоеви, играјќи си со текстури: комбинирајте стилови на ѓердани и додавајте впечатливи детали преку приврзоци со различни стилови.

 

 

Стилизирање на приврзоците за ѓердани

Откријте нов начин за собирање и носење приврзоци со приврзокот Pandora O. Можностите се бесконечни - изберете еден приврзок што гордо ќе го носите или комбинирајте неколку од Вашите омилени парчиња. На ѓердани со различни должини можете да додадете повеќе Pandora O приврзоци и на тој начин да покажете што сакате.

 

Кога ги комбинирате своите ѓердани, правила не постојат и затоа дозволете ѝ на Вашата фантазија да се забавува секој ден, комбинирајќи различни парчиња на нови начини.

 

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум