Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Универзум
17.02.2020.

Пронајдете го својот стил преку комбинирање прстени

 

Направете оригинална комбинација прстени

Ништо не ја украсува раката подобро од внимателно одбрана колекција прстени. Побарајте инспирација за своите креации тука и почнете ја својата стилска преобразба.

 

 

•    Почнете со нижење прстени на еден прст и видете како се совпаѓаат.

•    Носете два прстени специјално дизајнирани за поврзување или вклопете повеќе парчиња во ист стил.

•    Пробајте го прстенот или повеќе прстени на секој прст од раката.

•    Бидете отмени и додадете минималистички прстени во помали величини за горниот дел од прстот.

 

 

Откријте ги стиловите кои можете да ги нижете

 

Trenutno nema komentara

Слични статии

29.
Nov.
2022.
Универзум
29.
Nov.
2022.
Универзум