Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Универзум
17.02.2020.

Комбинации за уши

 

Пирсинг забава

Комбинирањето обетки може да биде суптилно или отмено онолку колку што сакате. Комбинирајте различни стилови, величини и бои на метали на двете уши или на едно уво со повеќе пирсинзи.

 

 

•    Почнете со спарување алки со мала обетка на едното уво или со комбинирање мотиви и облици во иста боја.

•    Пробајте да вклопите различни големини од истиот мотив.

•   Комбинирајте метали за разнобоен ефект кој мами погледи.

 

 

Рамка за лице

Побарајте инспирација да го врамите Вашето лице преку комбинирање обетки и истакнете го својот сјај со оригинален стајлинг.

 

Trenutno nema komentara

Слични статии

29.
Nov.
2022.
Универзум
29.
Nov.
2022.
Универзум