Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Испорака
31.08.2020.

Која е цената за достава?

Цената за стандардна достава изнесува 200 денари со ДДВ.
Доколку износот на Вашата нарачка е над 5.500,00 денари доставата е бесплатна.

Trenutno nema komentara