Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Испорака
31.08.2020.

Дали мојата адреса за испорака може да биде различна од онаа која сум ја внел/а при мојата регистрација на сајтот?

Да, доколу адресата за испорака е на територија на Република Македонија.

Trenutno nema komentara