Испорака
31.08.2020.

Мојата пратка е оштетена, што да направам?

Ве молиме при примањето на пратката веднаш да ја проверете во присуство на самиот курир. Доколку на неа забележете видливи оштетувања, не треба да ја превземате. Во овој случај Ве замолуваме да нѐ исконтактирате на нашата е-маил адреса : info@pandorashop.mk. Во најкус можен рок ќе ве известиме за понатамошната постапка.