За накитот Pandora
31.08.2020.

Како се одржува накитот на Pandora?

Секое парче Pandora накит е рачно-доработен и создаден од високо квалитетни материјали.

За Вашиот накит секогаш да изгледа убаво, ние Ве советуваме секогаш да го отстранувате Вашиот накит пред спиење или физичка активност. Исто потребно е да го држите одвоено од друг накит како би избегнале гребење на истиот.

Максимално да се избегнува контакт со било какви хемиски средства или солена вода, бидеќи тоа го нарушува изгледот на накитот, во тој случај накитот ќе потемни и ќе го изгуби својот сјај. Накитот полирајте го со мека ткаенина за полирање за да го одржи својот сјај, но имајте во предвид дека на овај начин нема да се отстранат физичките оштетувања и гребнатинки.

Остави коментар

Trenutno nema komentara