За накитот Pandora
31.08.2020.

Како да бидам сигурен/сигурна дека порачувам оригинален Pandora накит?

СФ1 Клипс ДООЕЛ е член  на  СФ1 групацијата,која е генерален и ексклузивен дистрибутер на данскиот бренд за накит  Pandora за Балканските земји и Молдавија. На секое наше продажно место добивате сертификат за автентичност со кој потврдуваме дека накитот кој го купувате е оригинален Pandora накит. Секое парче Pandora накит е рачно доработено и изработено од талентирани и врвни Pandora мајстори, кои создаваат современ, елегантен и женствен накит од сребро 925, злато 585 и нашите единствени блендови на метали -  Pandora Rose i Panodra Shine.

Слични статии

31.
Aug.
2020.
За накитот Pandora