Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

За накитот Pandora
31.08.2020.

Што е Pandora МЕ?

Pandora МЕ претставува колекција од минијатурни приврзоци кои можете да ги стилизирате на некоја од Pandora Me белегзиите, ѓерданите или на Pandora МЕ брош, како и колекција од минијатурни обетки кои се продаваат засебно, по една. Приврзоците од Pandora МЕ можат да се носат на белегзиите и ѓерданите од  Pandora МЕ и ESSENCE колекциите. Pandora МЕ приврзоците не се компатабилни со белегзиите и ѓерданите на колекциите Moments и  Reflexions.

Trenutno nema komentara