Слободна да бидам јас

За секоја страна од твојата личност што сакаш да ја покажеш, цело лето. Секогаш прави нови комбинации, мешај бои и симболи за твојот врвен стил подготвен за фестивалската сезона.

 

Прашања? Ние сме тука за вас.

Дали парчињата од колекцијата Pandora ME се компатибилни со другиот накит на Pandora, како што е колекцијата Pandora Moments?

Pandora ME е компатибилен само со производите на Pandora ME.

Која е разликата помеѓу мини висечки приврзок и медалјон?

Мини висечките привезоци се помали од медалјоните. Медалјоните исто така се прават во различни големини (широчини 20, 16 и 14 мм).

Дали медалјоните Pandora ME се вклопуваат и на затворени и на отворени конектори?

Во 2020 година, столбот сочинуваше повеќе од половина од сите купени материјали за производи, мерени по тежина, додека околу 60% од целото наше сребро и злато дојде од рециклирање.

Како да ја прилагодите должината на белегзиите и ѓерданите со карики?

Додајте или отстранете ги конекторите за стилизирање и приспособете ја должината и изгледот на вашата белегзија или ѓердан.

Дали отворените прстени Pandora ME се прилагодливи по големина?

Не, големината на отворениот прстен Pandora ME не може да се прилагоди. Виткањето на прстенот навнатре или нанадвор претставува ризик од кршење. Прстенот е достапен во голем број на големини, па можете да го носите и на малиот прст или палецот.

Колку прстени и детали за стил може да се вклопат на еден конектор за прстен и како да го сменам?

Можете да ставите до три прстени и до три мини висечки привезоци на вашиот конектор за прстен Pandora ME. Прво, ставете ги мини приврзоците на конекторот за прстен за стилизирање. Потоа изберете ги вашите омилени прстени. Ставете ги на конекторот и менувајте го вашиот изглед секој ден.

 

За секоја приказна, за секое мое јас

Прославете ја слободата со лесно приспособлив накит кој ќе ги изрази сите ваши лица. Експериментирајте со Pandora ME белегзии, ѓердани, прстени и обетки со карики како да се ваше платно и додадете шарени медаљони, мини висечки привезоци, карики со натписи и конектори за стилизирање за да создадете изглед за секое расположение.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ СИТЕ

Слични статии

29.
Feb.
2024.
Универзум
02.
Feb.
2024.
Универзум