Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Испорака
31.08.2020.

Кој е рокот за испорака на нарачката и која курирска служба ја врши испораката?

Рок за достава е 5 дена. За жал , не сме во можност да прецизираме точен ден и точно време на испорака, бидеќи тоа не зависи само од нас, туку и од самата курирска компанија.
Соработуваме со курирската компанија VIA Post, која врши испорака од понеделник до петок  во период од 8:00 -18:00  на територијата на Република Македонија.

Trenutno nema komentara