Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Почитувани љубители на накитот PANDORA, добредојдовте во нашата веб-продавница PANDORA! Ве покануваме да се запознаете со нашите нови колекции и да се инспирирате! Уживајте!

Рекламација, замена и враќање на производите
31.08.2020.

Зошто мојата нарачка е откажана?

Вашата нарачка може да биде откажана поради неколку од следниве причини:

  • Производот повеќе го нема на залиха
  • Наплата од Вашата нарачка не е реализирана:

Плаќање со картичка - Уплатата за Вашата нарачка не е успешно извршена.

Trenutno nema komentara