Рекламација, замена и враќање на производите
31.08.2020.

Купен е производ кој не ми одговара, која е процедурата за враќање на истиот?

Вие имате право да се повлечете од договорот склучен од далечина или од договорот склучен надвор од деловните простории, односно да ја вратите стоката што не Ви одговара во рок од четиринаесет (14) дена од денот на прифаќањето на испораката. При откажување купувачот може , но не мора да ги наведе причините за откажување

Контактирајте нѐ со испраќање на  е-маил порака на : info@pandorashop.mk за да се изврши евидентирање на Вашето барање .       

Враќањето на производите мора да биде во исправна и некористена состојба, и во оригиналното неоштетено пакување , заедно со оригиналната сметка, и пополнет формулар за враќање кој можете да го превземете  овде.

Производите заедно со припратната документација треба да ги испратете на следнава адреса :

СФ1 Клипс Дооел – продавница Pandora
Улица Маршал Тито бр. 45
1000 Скопје

Компанијата е должна најкасно во рок од 15 дена од примањето на изјавата за враќање на нарачката, без одложување , да го врати целиот износ кој потрошувачот го платил при пласирање на нарачката.

Остави коментар

Trenutno nema komentara