Рекламација, замена и враќање на производите
31.08.2020.

Дали производите кои се купени преку Вашиот сајт за on-line нарачка можат да се заменат или рекламираат во Вашите продажни салони?

За жал, производите кои се купени преку нашата online продавница не можат да се заменат или рекламираат во нашите продажни салони. Можете да направите замена на начинот утврден ТУКА, а реклмација на начинот утврден ТУКА. Контактирајте нѐ со испраќање е-маил порака на: info@pandorashop.mk

Слични статии

31.
Aug.
2020.
Рекламација, замена и враќање на производите