Marvel

 

Кога световите се судираат

Истражете ги сите легендарни приврзоци на Marvel x Pandora и изгради го твојот тим од соништата

 
 

Однеси го својот тим херои каде и да одиш на нашите приврзоци за клучеви, белегзии и ѓердани.

 

Јас сум Groot

Приврзок Groot како потсетник дека пријателството и силата доаѓаат од неочекувани места - и дека делата зборуваат погласно од зборовите

ВИДИ СЕ

 

Стилизирај со Pandora Moments белегзии

 

Полетај со Rocket Raccon

Прво, не го нарекувај ракун. Второ, чувај го со тебе во секоја авантура - голема или мала

ВИДИ СЕ

 

Стилизирај со приврзоци за клучеви и торба

 

Танцувај со Star-Lord

Слободно шетај низ универзумот со легендарниот одметник Guardians of the Galaxy

ВИДИ СЕ

 

Стилизирај ѓердан за приврзоци

 

Слични статии

02.
Feb.
2024.
Универзум
26.
Jan.
2024.
Универзум